آهک برای کنترل آفت و بیماری باغات انار!!!

بروزرسانی شده در: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹

آهک یک ماده معدنی خورنده است که بیشتر به عنوان افزودنی سیمان مورد استفاده قرار می گیرد. آهک همچنین یک آفت کش و قارچ کش مفید و طبیعی با مزایای اثبات شده برای گیاهان و محصولات است. در زمان استفاده از آهک، با دستکش کار، عینک ایمنی و ماسک صورت خود را محافظت کنید.

ترکیب آهک و گوگرد

مایع آهک و گوگرد در بسیاری از مراکز خانگی و باغی موجود است. هنگامی که با هم مخلوط شوند، این دو عنصر خورنده گشته و برای کنترل قارچ می توان مورد استفاده قرار گیرند وبا این محلول می توانید در اواخر زمستان، زمانی که درختان باغ انار در خواب هستند از طریق اسپری کردن آنها را محافظت کنید. گوگرد دارای برخی از خواص ضد قارچی است، اما هنگامی که با آهک ترکیب شده است، قادر به نفوذ به گیاه و قارچ می شود. مزایا و معایب استفاده از آهک گوگرد وجود دارد.و این ترکیب باعث جلوگیری آفت و بیماری درختان می شود، اما همچنین میتواند هر حیوان و حشره در برگ وجود دارد(حشرات مفید و مضر) را از بین ببرد، و همچنین اگر به مقدار زیادی دوز مصرفی بالا باشد، ممکن است باعث آسیب به درختان شود.

آهک هیدراته
آهک هیدراته نیز هیدروکسید کلسیم نامیده می شود. این ماده ساده به عنوان یک سموم پایه و مخطوط آن را با آب می توان از طریق اسپری کردن برای کنترل آفت، بیماری مورد استفاده قرار گیرد و برای دفع شته ها ، سوسک ها و حشرات مضر و…کاربرد دارد.

مخلوط بوردو

مخلوط بوردو: سولفات مس، آهک و آب یک قارچ کش فصلی قدرتمند تولید می کند. نسبت مناسب برای این ترکیب ۱ به ۱ به ۱۰ (آهک، سولفات مس ،آب) است. و می تواند با استفاده از یک سمپاش باغ بصورت محلول پاشی در اواخر پاییز، زمانی که درختان وارد فاز خزان می شوند، استفاده کرد.این برنامه درختان را از قارچ محافظت می کند و بیشتر قارچ های موجود در زمستان را از بین می برد.

آهک کشاورزی
آهک کشاورزی به علت این که خواص خوردگی آن کم است به عنوان یک آفت کش توسط بسیاری از کشاورزان و باغداران مورد استفاده قرار می گیرد. آهک کشاورزی متشکل از سنگ آهک است که خرد شده وبا مخلوط کردن با آب می توان آن را به طور مستقیم به شاخ و برگ بصورت محلول پاشی استفاده کرد.

کنترل PH خاک با آهک
استفاده از آهک به عنوان یک روش برای درمان خاک می تواند چندین اثر مفید برای زندگی گیاهی داشته باشد. آهک اسیدیته خاک را کاهش می دهد و در نتیجه می تواند عملکرد یک محصول را افزایش داده و سلامت یک گونه گیاهی را بهبود ببخشد و درنتیجه هر چه گیاه سالم تر باشد آفت بیماری آن کمتر است.