اطلاعیه های مرتبط با:
تغذیه و کودهی
    • ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

      باغداران سلام
      باغداران انار کار برای کیفیت رنگ و درشتی میوه انار می توانند از نیترات پتاسیم ۵ کیلو در هزار لیتر آب بصورت محلول پاشی برگی استفاده کنند.کاربرد نیترات پتاسیم
      کارآیی مصرف آب را بالا برده و به کنترل تلفات آب در هوای گرم می کند
      مقاومت درخت انار را در برابر سرما و یخبندان و تنش ها بهبود می بخشد
      شکل رنگ و مقدار قند میوه و کیفیت محصول انار را اصلاح می کند
      کمک به نقل و انتقال مواد تولید شده در فتوسنتز
      افزایش میزان پروتئین، نشاسته و روغن
      افزایش مقاومت درخت انار از آفات

    • ۲۵ فروردین ۱۳۹۶

      به اطلاع باغدارن گرامی انار کار کشور میرساند با توجه مرحله فنولوژی خاص درختان انار در برهه کنونی (تورم جوانه ها)دستور العمل زیر جهت گلدهی با تخمدانهای درشت و قوی ونیز دانه های گرده فعال برای افزایش دار تشکیل میوه قابل توسعه است.

      محلول پاشی فروست(N,Zn,B) 2 لیتر در هزار لیتر آب + آمینه اسید نیم در هزار لیتر آب

      برٰ(B):

      افزایش جوانه زنی، باروری دانه گرده و رشد لوله گرده به منظور افزایش تلقیح تخمکها.

    • ۲۱ فروردین ۱۳۹۶

      برای توسعه رشد ریشه در خاک و افزایش جوانه‌ و تسریع رشد نهال میتوانند از هیومیک اسید که زمان شروع مصرف آن از اوایل بهار(تورم جوانه ها) بوده و هر دو ماه مصرف آن تکرار و از طریق آب آبیاری استفاده قرار گیرد.از کودهای کامل N , P , K(20+20+20) هر ۱۵ روز یک بار بصورت محلول پاشی برگی با فرمول اختلاط دو در هزار لیتر آب تا فصل خزان درخت انار انجام گیرد.کود های ازته (N)در رشد رویشی گیاه ( افزایش شاخ و برگ گیاه ) موثر هستند و کودهای فسفره(P) و پتاسه(K) در رشد ریشه ، گلدهی ، رشد میوه ، طعم و مزه در میوه و … نقش دارند .

    • ۱۶ اسفند ۱۳۹۵

      بهترین زمان برای کود دهی(چالکود) باغات انارازنیمه اسفند به بعد میباشد. جو هوای شمال کشور در این زمان از سرما کاسته می شود و محیط و خاک رو به گرمی می رود.

      جهت کود دهی درختان انار سه فاکتور در نظر گرفته می شود:
      ۱-آزمایش خاک۲-آزمایش برگ۳-تناژ(میزان محصول برداشت شده )

      با آزماش خاک و برگ می توان نیاز و کمبود عناصر درختان باغ انار را دقیق آنالیز کرد.

      (باغدارانی که بصورت تجربی و بدون آزمایشات لازم اقدام به چالکود و کود دهی می کنند میتوانند از کودهای شیمایی کامل موجود در بازار و حتما طبق نظریه کارشناسان مجرب باغبانی استفاده کنند.)