پوست انار به بیوپلاستی برای بسته بندی مواد غذایی تبدیل می شود.

بروزرسانی شده در: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۸:۵۸

صنایع غذایی دایما در حال تلاش برای بهبود گزینه های بسته بندی خود هستند تا قادر به محصولات ایمن تر باشند.

به همین علت تحقیقاتی در خصوص ایجاد پلاستیک هایی که بیشتر به محیط زیست سازگار هستند تاثیر مثبتی بر خواص مواد غذایی دارند.

تامار مارتینز دانشجوی دانشکده صنایع غذایی یک نوآوری (pucv) بیوپلاستیکی از پوست انار داشته است. که این مخزن دارای خواص آنتی اکسیدان است. ما از عصاره پوسته انار برای این فرآیند استفاده می کنیم و برای بدست آوردن این عوامل لازم است که پوسته را با یک فرآیند استخراج و سپس با یک حلال عصاره را بازیابی کنیم و پس از فرآیند شرح داده شده در بالا با وجود ترکیبات آنتی اکسیدان، بیو پلاستی بدست می آید که به تدریج مواد غذایی بسته بندی شده و طول عمر آن بهبود و به کیفیت آن افزوده می شود.

پابلو اوولائو هماهنگ کننده پروژه اظهار داشت: اگر چه نتایج اولیه مثبت است و فرآیند در مرحله تست است و برای اینکه این صنعت در صنعت بسته بندی پذیرفته شود، ابتدا ضروری است که تحقیقات جامعه تری انجام شود و فرآیند نیاز دارد که تصویر سازی شود، زیرا نتایج بدست آمده در مقیاس آزمایشگاهی است.

مطالب مرتبط:

خواص انار برای پوست و مو

خواص جوشانده پوست انار