خورشت ناردون یا اِنار تیم خورشت (مازندران)

بروزرسانی شده در: ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲

این غذا با تخم انار تازه یا تخم خشک شده درست می‌شود و به اسم خورش ناردون هم معروف است. این غذا با مرغ یا با گوشت پرنده‌های بومی مثل اردک و مرغابی درست می‌شد.
اگر می‌خواهید این غذا رو درست کنید بە این مواد نیاز دارید: یک مرغ چاق و چله، یک پیاز درشت، سه تا انار ترش دان شده، ادویه (فلفل، زردچوبه، دارچین) و نمک و اگه دوست داشته باشید مقداری بادمجان سرخ شده برای کنار غذا. مرغ را با کمی ادویه، پیاز بپزید. توی این مدت پیاز را ریز و سرخ کنید و وقتی پیاز طلایی شد دانه‌های انار را بریزید توش و تفت بدهید، اگه انارتان بە اندازه کافی سرخ نبود، می‌توانید یک قاشق رب انار را بهش اضافه کنید. حالا مرغ پخته شده رو توی فر بگذارید یا سرخ کنید و بگذارید مایه انار‌تان آرام بپزد و غلیظ بشود. برای این که رنگ خورش تغییر نکند روی تابه در نگذارید. وقتی خورش جا افتاد آن را کف ظرف بریزید و مرغ را رویش بگذارید. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید بادمجان‌های سرخ شده را هم کنارش بچینید.