نوشیدن آب انار از شیوع چه بیماری‌هایی جلوگیری می‌کند

بروزرسانی شده در: ۸ دی ۱۳۹۵ - ۵:۲۴

برخی از خواص آب انار طبیعی به شرح زیر است:
به گزارش ایلنا به نقل از تسنیم، برخی از خواص آب انار طبیعی به شرح زیر است:
حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها: دانه‌های انار رنگ قرمز خود را از پلی فنول‌ها می‌گیرند.
حاوی ویتامین C: آب هر عدد میوه انار بیش از ۴۰ درصد نیاز روزانه فرد به ویتامین C را تامین می‌کند.
پیشگیری از سرطان: محققان در بررسی‌های خود مشاهده کردند آب انار می‌تواند به توقف رشد سلول‌های سرطان پروستات کمک کند.
محافظ در برابر آلزایمر: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انار و غلظت بالای آن‌ها، پیشرفت بیماری آلزایمر را کند کرده و از توان ذهنی و حافظه حفاظت می‌کند.
کمک به هضم غذا: آب انار التهاب روده‌ها را کاهش داده و سیتسم گوارش را تقویت می‌کند.
خاصیت ضد التهابی: آب انار ماده ضد التهاب قوی است که همانطور که گفته شد دلیل آن وجود سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها است.
ضد آرتریت: فلاونول‌های موجود در آب انار می‌تواند به از بین بردن التهابِ موثر در بروز استئوآرتریت و آسیب دیدن بافت غضروفی کمک کند.
بیماری قلبی: آب انار از سالم‌ترین آبمیوه‌ها برای سلامت قلب است که علاوه بر قلب از رگ‌ها هم حفاظت می‌کند.
کاهش فشار خون: نوشیدن روزانه آب انار به کاهش فشار خون سیستولیک کمک می‌کند.
ضد ویروس: آب انار می‌تواند از بیماری‌ها پیشگیری کند و با آلودگی‌ها مقابله می‌کند.
حاوی انواع ویتامین‌ها: علاوه بر ویتامین C و E آب انار منبع خوبی از پتاسیم، ویتامین K و اسید فولیک است.
تقویت حافظه: نوشیدن روزانه آب انار قدرت حافظه و یادگیری را تقویت می‌کند.
تاثیر در قدرت باروری: وجود آنتی اکسیدان‌ها و قابلیت تاثیرگذاری این نوشیدنی بر استرس اکسیداتیو بر تقویت قدرت باروری کمک می‌کند.
تقویت استقامت و عملکرد ورزشی: آب انار ممکن است تقویت کننده جدیدی برای عملکرد ورزشی باشد.
درمان دیابت: انار داروی سنتی برای درمان دیابت در خاورمیانه و هند بوده است.

خواص پوست انار

خواص میوه انار